+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel AGH Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 98 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 16.11.2017

English

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Restaurant was very good and convenient. Good location!

  • Receptionist in the evening was not very friendly

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Dear guest, thank you for your review. We are glad you were satisfied with our restaurant. I´m sorry about our receptionist, she possibly didn't have her day.
Best Regards, hotel AGH team

Oldřich

dospělý pár, 29.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • krasne prostredie... hotel cistucky... vyborna poloha

  • skoda , ze hotel nema saunu a virivku...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vážení hosté,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byli v našem hotelu spokojeni. Do budoucna se u nás určitě můžete těšit i na služby "wellness" charakteru. S pozdravem tým hotelu AGH

Anonym

jednotlivec, 27.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

dospělý pár, 23.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi pěkné, personál ochotný a vstřícný. Stravování dobré. Mohu všem doporučit.

  • Menší nedostatek mělo nedělní ráno, kdy byl ve 02,30 hod. velký hluk před hotelem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Jane, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme každé zpětné vazby, jelikož je podnětem pro naše zlepšení či pochvalu zaměstnancům. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a co se týče hluku před hotelem, ten často bohužel nemůžeme ovlivnit, pokud se nejedná o hluk z parkoviště. Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud nás navštívíte i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Trane

dospělý pár, 20.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Schneiderova

rodina s malými dětmi, 16.7.2017

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

dospělý pár, 16.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Na pobytové balíčky nejsou v hotelu asi připravení, museli jsme na recepci sami říct, co v balíčku vše máme (= večeře, čipové karty na vstup zdarma do muzea). U večeří, které jsme měli také v ceně, obsluha nevěděla, že máme zvláštní meníčka, i když na recepci tvrdili, že vše ví. Vrcholem bylo, když nám při odjezdu zaúčtovali občerstvení z minibaru, i když jsme nic nezkonzumovali. (Pravděpodobně se občerstvily uklízečky). Příště si vybereme jiný hotel.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Jitko, děkujeme za Vaši recenzi. Vážíme si každé zpětné vazby, i když není zrovna pozitivní. Mrzí nás, že náš hotel nesplnil Vaše očekávání. Recepce samozřejmě ví, stejně jako vy, co vše je součástí balíčku, naše chyba, že Vám při příjezdu tyto služby nevyjmenovali. Na hotelu jsme také jen lidé a je možné, že v minibaru něco chybělo. Bereme na vědomí Vaše připomínky, budeme se snažit zlepšit a třeba jednou v budoucnu změnit Váš názor.
S pozdravem tým hotelu AGH

Anonym

jednotlivec, 9.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

rodina s malými dětmi, 21.5.2017

Třinec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo skvělé, výborné jídlo v restauraci, klidné místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, velmi si ceníme Vaší kladné recenze a jsme potěšení, že jste u nás byli spokojeni. Budeme se těšit i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Jan

dospělý pár, 8.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Franck

jednotlivec, 24.3.2017

Tocane Francie

  • Celkové hodnocení
96 %
  • The human environnement and quiet place to be

  • Nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Thank you for your nice review. We are glag you were satisfied with our services. AGH hotel team

Petr

dospělý pár, 19.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumil

dospělý pár, 4.2.2017

Albrechtice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • čisto, výborná snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Ellen Mahdalíčková

jednotlivec, 28.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se mi líbilo prostředí, bohatá snídaně, milý personal

  • bylo to tak dokonalé, že nemohu nic napsat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Anonym

dospělý pár, 13.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vynikající kuchyně vč.menu nabídky.Pouze vídeňský řízek-chuťově dobrý ale 2 malé kousky,vídeňský vypadá úplně jinak,váš možno nazvat telecí řízek-pak by to bylo v pořádku ale nikoliv vídeňský..Jinak kuchyň excelentní vč.snídaně.Mohu velice doporučit.

  • Pokojské mezi 7.a 8.hodinou ranní velice hlučné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Vítězslav

dospělý pár, 11.12.2016

opava Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • maximální spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Velmi nás potěšila. Tým hotel AGH
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.