+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel AGH Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 95 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    95%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Edita

jednotlivec, 15.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • I když jsem strávila v hoteli jenom 1 noc, musím vyzvednout vstřícnost personálu. Služba na recepci byla mimořádně milá (umím to ocenit, pracovala jsem 12 let jako recepční).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Oldřich

dospělý pár, 17.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Celkový dojem byl na naše hotely velmi nadstandartní a převyšoval i např. květinovou úpravou ostatní hotely.Prvotřídní byla čistota.

  • S žádnými jsem se neshledala,ostatně jsem tam byla pouze 2 dny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Petra

mladý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav Doubrava

dospělý pár, 7.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Výborná poloha hotelu

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 2.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Po ránu se v restauraci motali nějací lidé blízcí k hotelu, kteří tam asi chodí na snídani, ale neumějí ani pozdravit!!!!!

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr

dospělý pár, 17.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Prostorný pokoj, velice prakticky vybaven, bohatá snídaně.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Eva Matějková

jednotlivec, 31.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkný, zajímavě řešený pokoj. Pohodlná postel a příjemná postel. Pěkná koupelna s rohovou vanou. Vynikající snídaně formou bufetu. Žádné námitky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Pospíšilová

mladý pár, 7.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné, prostorné a čisté pokoje, stylová restaurace s vynikající kuchyní, sympatická obsluha... Pobyt byl celkově skvělý, nemáme co vytknout a budeme se těšit na příští návštěvu:).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 23.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • na pokojích chýbý klimatizace

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Zdenka Dominiková

dospělý pár, 2.6.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Pokoj komfortně vybavený, čistý, kuchyň výborná, výběr na snídani zcela mimořádný až překvapivý,jednání personálu výborné ve všem vyšli vstříc. Můžeme jen doporučit.

  • Za krátký pobyt není co vytknout.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Hašpica -

dospělý pár, 19.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Barbora

mladý pár, 29.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné ubytování v centru krásného města, cena odpovídá kvalitě služeb. Jsme nadšeni a rádi se hotelu AGH vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, vážíme si ho. Rádi Vás opět v našem hotelu uvítáme.

Květoslava Recmaníková

dospělý pár, 28.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel se nám velmi líbil, byli jsme i na večeři a jídlo bylo chutné a atmosféra příjemná. Je fajn, že hotel je v centru Rožnova a je monžé navštívit jeho krásy. Pokoj byl velmi útulný a byl výhled na Radhošť.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za pěkné hodnocení. Vážíme si ho a rádi Vás opět v našem hotelu přivítáme.

Anonym

dospělý pár, 18.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborné,bezchybné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Nováková

rodina s malými dětmi, 9.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Do hotelu AGH jezdíme poměrně často a s ubytováním i službami jsme byli vždy velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnocení, opakovaný pobyt je tou nejlepší odměnou pro nás. Budeme se těšit zase příště.

Eliška Mikalová

mladý pár, 25.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 5.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt,rádi se zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za kladné hodnocení, velice si ho vážíme a rádi Vás opět přivítáme v našem hotelu.

Hedvika Sekerášová

dospělý pár, 18.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • K ubytování v hotelu AGH Rožnov pod Radhoštěm nemám vůbec žádné připomínky. Skvělý personál,ubytování a služby na úrovni,parkování u hotelu,prostě vše super. Vřele doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Rádi Vás opět uvidíme.

Miroslav Jančálek

rodina s malými dětmi, 28.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Můžu vřele doporučit.Parkování dobré,perzonál ochotný,pokoje velice dobře vybavené,restaurace otevřená do 24:00,snídaně na slušné úrovni,poloha hotelu je super-blízko náměstí,blízko je i hřiště pro děti,skanzen,koupaliště cca 1km. Doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, velice si ho vážíme.

Ales Kamarad

skupina přátel, 21.8.2011

Ceska republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásný hotýlek přímo v centru města. Oplocené parkoviště parkoviště je hlídané kamerou. Kvalita převyšuje cenu ubytování. Kontinentální snídaně v ceně formou švédských stolů. Personál maximálně vstřícný a vždy usměvavý. 5 minut chůze od hotelu Rožnovký pivovar s výborným pivem, zabijačkovým talířem a grilovanými makrelami :-) V termínu EPGA Czech Open jsme původně chtěli rezervovat ubytování blíže Čeladná, ale určitě se opět vrátíme sem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, moc si ho vážíme.
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.