+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel AGH Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 98 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Hedvika Sekerášová

dospělý pár, 18.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • K ubytování v hotelu AGH Rožnov pod Radhoštěm nemám vůbec žádné připomínky. Skvělý personál,ubytování a služby na úrovni,parkování u hotelu,prostě vše super. Vřele doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Rádi Vás opět uvidíme.

Miroslav Jančálek

rodina s malými dětmi, 28.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Můžu vřele doporučit.Parkování dobré,perzonál ochotný,pokoje velice dobře vybavené,restaurace otevřená do 24:00,snídaně na slušné úrovni,poloha hotelu je super-blízko náměstí,blízko je i hřiště pro děti,skanzen,koupaliště cca 1km. Doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, velice si ho vážíme.

Ales Kamarad

skupina přátel, 21.8.2011

Ceska republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásný hotýlek přímo v centru města. Oplocené parkoviště parkoviště je hlídané kamerou. Kvalita převyšuje cenu ubytování. Kontinentální snídaně v ceně formou švédských stolů. Personál maximálně vstřícný a vždy usměvavý. 5 minut chůze od hotelu Rožnovký pivovar s výborným pivem, zabijačkovým talířem a grilovanými makrelami :-) V termínu EPGA Czech Open jsme původně chtěli rezervovat ubytování blíže Čeladná, ale určitě se opět vrátíme sem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, moc si ho vážíme.

Anonym

dospělý pár, 5.8.2011

Česká republika, Teplice

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Milý a ochotný personál, vynikající kuchyně a vždy volná místa k parkování.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, vážíme si ho. Rádi Vás opět u nás uvítáme.

Alexandra Pohludková

dospělý pár, 5.6.2011

Horní Bludovice, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše v pořádku a úplná spokojenost. Všem mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za pochvalu, velice si ji vážíme a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Daniela Kaniová

dospělý pár, 10.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nemám negativní připomínky,vše na 10 hvězdičkou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 1.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování i personál na velmi vysoké úrovni, bez výhrad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnocení, ceníme si Vaši spokojenosti.

Anonym

jednotlivec, 24.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Kvalitní hotel s příjemným personálem a dobrou kuchyní. Pokoj pro jednotlivce je poněkud malý.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lukáš

jednotlivec, 31.3.2011

Pha, ČR

  • Celkové hodnocení
98 %
  • vše super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Vážíme si ho. Věřte, že děláme vše pro to, aby se hosté u nás cítili dobře.

Josef Černý

dospělý pár, 28.9.2010

Praha, ČR

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan Neubert

dospělý pár, 11.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den, byli jsme max. spokojeni!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela Kaniová

skupina přátel, 7.9.2010

Brno, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nenáme co dodat,výborné,šlo o opakovaný pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina Pospíšilová

rodina s malými dětmi, 15.8.2010

Mělník

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše na jedničku! velká spokojenost s personálem i s ubytováním těšíme se na další pobyt na Moravě Díky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 15.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 14.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

mladý pár, 4.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vzhledem k příznivým cenám a vysokému komfortu na hotelu hodnotím velmi dobře. Jediný nedostatek z mého pohledu je slabší personál (obsluha restaurace, snídaně). Pokoje a recepce ok.

Personál
6
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Augusta

dospělý pár, 29.8.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.