+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel AGH Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 113 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    94%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiří Augusta

dospělý pár, 29.8.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvik Beneš

rodina s malými dětmi, 31.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

dospělý pár, 23.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • moc velká spokojenost, zejména s přístupem pracovníků hotelu k hostům hotelu, naprostá spokojenost se všemi službami i prostředím, děkujeme

  • bylo by vhodné dořešit odvětrávání WC (209), příjemným vylepšením služeb by mohla být sauna

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 18.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborné,bezchybné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Květoslava Recmaníková

dospělý pár, 28.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel se nám velmi líbil, byli jsme i na večeři a jídlo bylo chutné a atmosféra příjemná. Je fajn, že hotel je v centru Rožnova a je monžé navštívit jeho krásy. Pokoj byl velmi útulný a byl výhled na Radhošť.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za pěkné hodnocení. Vážíme si ho a rádi Vás opět v našem hotelu přivítáme.

Barbora

mladý pár, 29.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné ubytování v centru krásného města, cena odpovídá kvalitě služeb. Jsme nadšeni a rádi se hotelu AGH vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, vážíme si ho. Rádi Vás opět v našem hotelu uvítáme.

Hana Pospíšilová

mladý pár, 7.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné, prostorné a čisté pokoje, stylová restaurace s vynikající kuchyní, sympatická obsluha... Pobyt byl celkově skvělý, nemáme co vytknout a budeme se těšit na příští návštěvu:).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.10.2016

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Matějková

jednotlivec, 31.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkný, zajímavě řešený pokoj. Pohodlná postel a příjemná postel. Pěkná koupelna s rohovou vanou. Vynikající snídaně formou bufetu. Žádné námitky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

mladý pár, 26.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David

dospělý pár, 21.8.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné a čisté pokoje, ochotný personál, výborné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, velice si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl u nás spokojen a rádi Vás opět přivítáme.

Josef Nachtigal

jednotlivec, 22.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav

jednotlivec, 19.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

dospělý pár, 19.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Hora

dospělý pár, 7.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rosmarie

skupina přátel, 5.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ganz tolles Hotel, gute Lage, Parkplatz. Wir waren sehr zufrieden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung, wir schätzen es.
Wir freuen uns, Sie wieder zu sehen

Renáta

dospělý pár, 1.5.2016

Krnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše výše uvedené + možnost snídaně na pokoji + čerstvé květiny na recepci, v restauraci ... + pozdější check out - 12.00 hod. je ideální čas ;-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za kladné hodnocení, vážíme si ho.
Rádi Vás v našem hotelu opět uvidíme. Vaše přátelé jsou samozřejmě také zváni :).

Vlastislav

dospělý pár, 2.1.2016

Zlín Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • výborná kuchyně Perfektní pesonál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava

dospělý pár, 8.11.2015

Holešov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10