+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel AGH Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 108 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    94%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiří Augusta

dospělý pár, 29.8.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Milý personál,skvělé menu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriel Stefanescu

jednotlivec, 19.9.2014

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • very nice place and people working there. excellent food. beer is great! :) I enjoyed to stay and hope to come back again.

  • a little too much football on tv (sep. 16-19), but not so disturbing, no worry about.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

dospělý pár, 23.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • moc velká spokojenost, zejména s přístupem pracovníků hotelu k hostům hotelu, naprostá spokojenost se všemi službami i prostředím, děkujeme

  • bylo by vhodné dořešit odvětrávání WC (209), příjemným vylepšením služeb by mohla být sauna

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

MUDr. Eva Poláčková

dospělý pár, 10.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Háková

dospělý pár, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavla Hořavová Ing.

skupina přátel, 7.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byly jsme s kamarádkou velmi spokojeny. V hotelu je výtah, tak odpadly problémy se schody. Parkoviště je přímo u hotelu. Hotelová restaurace výtečně vaří, podávaná snídaně, která byla v ceně, také patřila k celkovému dobrému dojmu. Personál byl velmi milý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumil Vojtěchovský

dospělý pár, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Naprostá spokojenost

  • Od pobytu v loňském roce se nezměnila jídelní nabídka.Uvidíme příští rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Nachtigal

jednotlivec, 22.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • -vstřícnost, ochota a usměvavost recepčních a obsluhujícího personálu -umístění hotelu v centru města -možnost využití přenosných vstupenek do muzea -pochopení pro klienty s malými dětmi

  • Velmi jsme byli zklamáni poslední den v modré restauraci s obědem - přestože jsme se několik málo minut před příchodem ptali, zda bude možno objednat husí polévku a hodové speciality, na které jsme nalákali vnoučka, nepoštěstilo se nám to.Nejdříve jsme si objednali a když jsme začali s konzumací nápojů, přišel pán číšník a sdělil nám, že polévka již není a nabídl nám stejnou ale hovězí.Nebyla stejná, neměla domácí těstoviny, plavalo tam i tučnější maso, takže téměř všechny tři polévky snědl dědeček.Objednali jsme si husí stehno a prosili, zda je možné dostat půlku knedlíků bramborových, půlku normálních - opět kvůli dítěte. Bohužel číšník, i když slíbil, přinesl jen bramborové. Když se vnouček dočkal druhého nápoje cappy, začal pít, tak jsme zjistili, že místo objednaného meruňkového, dostal multivitamín. Když pomineme,že jsme v restauraci, kde bylo velmi málo hostů, strávili hodinu a 3/4, byli jsme celkově velmi zklamáni a litovali, že jsme si nevybrali k obědu jiný hotel. Obědy nás vyšly téměř na 700 korun, ale celkový gurmánský zážitek velmi nedobrý.Je nám velmi líto, že tak přenádherný pobyt ve Vašem hotelu jsme tak zklamaně ukončili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava

dospělý pár, 8.11.2015

Holešov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlastislav

dospělý pár, 2.1.2016

Zlín Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • výborná kuchyně Perfektní pesonál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renáta

dospělý pár, 1.5.2016

Krnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše výše uvedené + možnost snídaně na pokoji + čerstvé květiny na recepci, v restauraci ... + pozdější check out - 12.00 hod. je ideální čas ;-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za kladné hodnocení, vážíme si ho.
Rádi Vás v našem hotelu opět uvidíme. Vaše přátelé jsou samozřejmě také zváni :).

Rosmarie

skupina přátel, 5.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ganz tolles Hotel, gute Lage, Parkplatz. Wir waren sehr zufrieden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung, wir schätzen es.
Wir freuen uns, Sie wieder zu sehen

Stanislav

jednotlivec, 19.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Hora

dospělý pár, 7.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David

dospělý pár, 21.8.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné a čisté pokoje, ochotný personál, výborné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, velice si ho vážíme. Jsme rádi, že jste byl u nás spokojen a rádi Vás opět přivítáme.

Ales Kamarad

skupina přátel, 21.8.2011

Ceska republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásný hotýlek přímo v centru města. Oplocené parkoviště parkoviště je hlídané kamerou. Kvalita převyšuje cenu ubytování. Kontinentální snídaně v ceně formou švédských stolů. Personál maximálně vstřícný a vždy usměvavý. 5 minut chůze od hotelu Rožnovký pivovar s výborným pivem, zabijačkovým talířem a grilovanými makrelami :-) V termínu EPGA Czech Open jsme původně chtěli rezervovat ubytování blíže Čeladná, ale určitě se opět vrátíme sem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné hodnocení, moc si ho vážíme.