+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel AGH Reviews

Hotel ratings

95%
Perfect

by 95 reviews

  • Staff

    96%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    95%
  • Comfort

    95%
  • Value for money

    93%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

mature couple, 23.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velmi pěkné, personál ochotný a vstřícný. Stravování dobré. Mohu všem doporučit.

  • Menší nedostatek mělo nedělní ráno, kdy byl ve 02,30 hod. velký hluk před hotelem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Vážený pane Jane, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme každé zpětné vazby, jelikož je podnětem pro naše zlepšení či pochvalu zaměstnancům. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a co se týče hluku před hotelem, ten často bohužel nemůžeme ovlivnit, pokud se nejedná o hluk z parkoviště. Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud nás navštívíte i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Trane

mature couple, 20.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Schneiderova

family with young children, 16.7.2017

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

mature couple, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Na pobytové balíčky nejsou v hotelu asi připravení, museli jsme na recepci sami říct, co v balíčku vše máme (= večeře, čipové karty na vstup zdarma do muzea). U večeří, které jsme měli také v ceně, obsluha nevěděla, že máme zvláštní meníčka, i když na recepci tvrdili, že vše ví. Vrcholem bylo, když nám při odjezdu zaúčtovali občerstvení z minibaru, i když jsme nic nezkonzumovali. (Pravděpodobně se občerstvily uklízečky). Příště si vybereme jiný hotel.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Vážená paní Jitko, děkujeme za Vaši recenzi. Vážíme si každé zpětné vazby, i když není zrovna pozitivní. Mrzí nás, že náš hotel nesplnil Vaše očekávání. Recepce samozřejmě ví, stejně jako vy, co vše je součástí balíčku, naše chyba, že Vám při příjezdu tyto služby nevyjmenovali. Na hotelu jsme také jen lidé a je možné, že v minibaru něco chybělo. Bereme na vědomí Vaše připomínky, budeme se snažit zlepšit a třeba jednou v budoucnu změnit Váš názor.
S pozdravem tým hotelu AGH

Anonym

single traveler, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 10.6.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.5.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

family with young children, 21.5.2017

Třinec Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo skvělé, výborné jídlo v restauraci, klidné místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Dobrý den, velmi si ceníme Vaší kladné recenze a jsme potěšení, že jste u nás byli spokojeni. Budeme se těšit i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Jan

mature couple, 8.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Franck

single traveler, 24.3.2017

Tocane Francie

  • Overall rating
96 %
  • The human environnement and quiet place to be

  • Nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Thank you for your nice review. We are glag you were satisfied with our services. AGH hotel team

Petr

mature couple, 19.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumil

mature couple, 4.2.2017

Albrechtice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • čisto, výborná snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Ellen Mahdalíčková

single traveler, 28.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Moc se mi líbilo prostředí, bohatá snídaně, milý personal

  • bylo to tak dokonalé, že nemohu nic napsat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Anonym

mature couple, 13.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vynikající kuchyně vč.menu nabídky.Pouze vídeňský řízek-chuťově dobrý ale 2 malé kousky,vídeňský vypadá úplně jinak,váš možno nazvat telecí řízek-pak by to bylo v pořádku ale nikoliv vídeňský..Jinak kuchyň excelentní vč.snídaně.Mohu velice doporučit.

  • Pokojské mezi 7.a 8.hodinou ranní velice hlučné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Vítězslav

mature couple, 11.12.2016

opava Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • maximální spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Velmi nás potěšila. Tým hotel AGH

Anonym

single traveler, 20.11.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Johaness

single traveler, 16.11.2016

Wien Rakousko

  • Overall rating
60 %
  • Jestliže se klient ubytuje na 2 noci ani druhý den večer není teplota v pokoji akceptovatelná a venku je první noc -4 st C a druhou doc -1st C je něco špatně. Proč nechává správce objektu teplotu v pokojích spadnout tak nízko. Vrchol bylo vysvětlení při odchodu na recepci, že jestli chci teplo v pokoji mám si příště požádast o přídavné topení.... No comment již nikdy jsem nepáchnu...

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Hotel AGH replied to this review.
Dobrý den. Velmi nás mrzí, že máte s našim hotelem tuto zkušenost. V tuto chvíli už nejspíš nezjistíme příčinu, proč zrovna v daný termín byla ve Vašem pokoji taková zima. Pokud byste se v budoucnu rozhodli dát našemu hotelu druhou šanci, vynasnažíme se, abyste na Váš pobyt měli už jen příjemné vzpomínky. Tým hotelu AGH

Anonym

single traveler, 2.11.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.