+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel AGH Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 98 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    95%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.11.2017

English

  • Cena ogólna
80 %
  • Restaurant was very good and convenient. Good location!

  • Receptionist in the evening was not very friendly

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Dear guest, thank you for your review. We are glad you were satisfied with our restaurant. I´m sorry about our receptionist, she possibly didn't have her day.
Best Regards, hotel AGH team

Oldřich

para, 29.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • krasne prostredie... hotel cistucky... vyborna poloha

  • skoda , ze hotel nema saunu a virivku...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Vážení hosté,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byli v našem hotelu spokojeni. Do budoucna se u nás určitě můžete těšit i na služby "wellness" charakteru. S pozdravem tým hotelu AGH

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

para, 23.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi pěkné, personál ochotný a vstřícný. Stravování dobré. Mohu všem doporučit.

  • Menší nedostatek mělo nedělní ráno, kdy byl ve 02,30 hod. velký hluk před hotelem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Vážený pane Jane, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme každé zpětné vazby, jelikož je podnětem pro naše zlepšení či pochvalu zaměstnancům. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a co se týče hluku před hotelem, ten často bohužel nemůžeme ovlivnit, pokud se nejedná o hluk z parkoviště. Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud nás navštívíte i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Trane

para, 20.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Schneiderova

rodzina z małym dzieckiem, 16.7.2017

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

para, 16.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Na pobytové balíčky nejsou v hotelu asi připravení, museli jsme na recepci sami říct, co v balíčku vše máme (= večeře, čipové karty na vstup zdarma do muzea). U večeří, které jsme měli také v ceně, obsluha nevěděla, že máme zvláštní meníčka, i když na recepci tvrdili, že vše ví. Vrcholem bylo, když nám při odjezdu zaúčtovali občerstvení z minibaru, i když jsme nic nezkonzumovali. (Pravděpodobně se občerstvily uklízečky). Příště si vybereme jiný hotel.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Vážená paní Jitko, děkujeme za Vaši recenzi. Vážíme si každé zpětné vazby, i když není zrovna pozitivní. Mrzí nás, že náš hotel nesplnil Vaše očekávání. Recepce samozřejmě ví, stejně jako vy, co vše je součástí balíčku, naše chyba, že Vám při příjezdu tyto služby nevyjmenovali. Na hotelu jsme také jen lidé a je možné, že v minibaru něco chybělo. Bereme na vědomí Vaše připomínky, budeme se snažit zlepšit a třeba jednou v budoucnu změnit Váš názor.
S pozdravem tým hotelu AGH

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

rodzina z małym dzieckiem, 21.5.2017

Třinec Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše bylo skvělé, výborné jídlo v restauraci, klidné místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Dobrý den, velmi si ceníme Vaší kladné recenze a jsme potěšení, že jste u nás byli spokojeni. Budeme se těšit i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Jan

para, 8.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Franck

podróżujący w pojedynkę, 24.3.2017

Tocane Francie

  • Cena ogólna
96 %
  • The human environnement and quiet place to be

  • Nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Thank you for your nice review. We are glag you were satisfied with our services. AGH hotel team

Petr

para, 19.2.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Bohumil

para, 4.2.2017

Albrechtice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • čisto, výborná snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Ellen Mahdalíčková

podróżujący w pojedynkę, 28.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc se mi líbilo prostředí, bohatá snídaně, milý personal

  • bylo to tak dokonalé, že nemohu nic napsat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Anonim

para, 13.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Vynikající kuchyně vč.menu nabídky.Pouze vídeňský řízek-chuťově dobrý ale 2 malé kousky,vídeňský vypadá úplně jinak,váš možno nazvat telecí řízek-pak by to bylo v pořádku ale nikoliv vídeňský..Jinak kuchyň excelentní vč.snídaně.Mohu velice doporučit.

  • Pokojské mezi 7.a 8.hodinou ranní velice hlučné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc nás potěšilo. Tým hotelu AGH

Vítězslav

para, 11.12.2016

opava Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • maximální spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel AGH replied to this review.
Děkujeme za Vaši milou recenzi. Velmi nás potěšila. Tým hotel AGH
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.