+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel AGH Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 98 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Johaness

jednotlivec, 16.11.2016

Wien Rakousko

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Jestliže se klient ubytuje na 2 noci ani druhý den večer není teplota v pokoji akceptovatelná a venku je první noc -4 st C a druhou doc -1st C je něco špatně. Proč nechává správce objektu teplotu v pokojích spadnout tak nízko. Vrchol bylo vysvětlení při odchodu na recepci, že jestli chci teplo v pokoji mám si příště požádast o přídavné topení.... No comment již nikdy jsem nepáchnu...

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den. Velmi nás mrzí, že máte s našim hotelem tuto zkušenost. V tuto chvíli už nejspíš nezjistíme příčinu, proč zrovna v daný termín byla ve Vašem pokoji taková zima. Pokud byste se v budoucnu rozhodli dát našemu hotelu druhou šanci, vynasnažíme se, abyste na Váš pobyt měli už jen příjemné vzpomínky. Tým hotelu AGH

Jitka

dospělý pár, 16.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Na pobytové balíčky nejsou v hotelu asi připravení, museli jsme na recepci sami říct, co v balíčku vše máme (= večeře, čipové karty na vstup zdarma do muzea). U večeří, které jsme měli také v ceně, obsluha nevěděla, že máme zvláštní meníčka, i když na recepci tvrdili, že vše ví. Vrcholem bylo, když nám při odjezdu zaúčtovali občerstvení z minibaru, i když jsme nic nezkonzumovali. (Pravděpodobně se občerstvily uklízečky). Příště si vybereme jiný hotel.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Jitko, děkujeme za Vaši recenzi. Vážíme si každé zpětné vazby, i když není zrovna pozitivní. Mrzí nás, že náš hotel nesplnil Vaše očekávání. Recepce samozřejmě ví, stejně jako vy, co vše je součástí balíčku, naše chyba, že Vám při příjezdu tyto služby nevyjmenovali. Na hotelu jsme také jen lidé a je možné, že v minibaru něco chybělo. Bereme na vědomí Vaše připomínky, budeme se snažit zlepšit a třeba jednou v budoucnu změnit Váš názor.
S pozdravem tým hotelu AGH

Anonym

jednotlivec, 16.11.2017

English

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Restaurant was very good and convenient. Good location!

  • Receptionist in the evening was not very friendly

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Dear guest, thank you for your review. We are glad you were satisfied with our restaurant. I´m sorry about our receptionist, she possibly didn't have her day.
Best Regards, hotel AGH team

Anonym

jednotlivec, 11.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 4.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana

dospělý pár, 15.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Doubrava

dospělý pár, 7.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Výborná poloha hotelu

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 2.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Po ránu se v restauraci motali nějací lidé blízcí k hotelu, kteří tam asi chodí na snídani, ale neumějí ani pozdravit!!!!!

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 23.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • na pokojích chýbý klimatizace

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Lubomír

dospělý pár, 20.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Se zařízením pokoje jsme byli spokojeni, s prací recepce rovněž. Úklid paní pokojské byl znamenitý, ochota obsluhujícího personálu byla výtečná.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jozef Vršanský

rodina s malými dětmi, 10.8.2016

Žilina Slovensko

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

dospělý pár, 17.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Prostorný pokoj, velice prakticky vybaven, bohatá snídaně.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 24.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Kvalitní hotel s příjemným personálem a dobrou kuchyní. Pokoj pro jednotlivce je poněkud malý.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 4.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vzhledem k příznivým cenám a vysokému komfortu na hotelu hodnotím velmi dobře. Jediný nedostatek z mého pohledu je slabší personál (obsluha restaurace, snídaně). Pokoje a recepce ok.

Personál
6
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jan

dospělý pár, 23.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi pěkné, personál ochotný a vstřícný. Stravování dobré. Mohu všem doporučit.

  • Menší nedostatek mělo nedělní ráno, kdy byl ve 02,30 hod. velký hluk před hotelem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel AGH odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Jane, děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si vážíme každé zpětné vazby, jelikož je podnětem pro naše zlepšení či pochvalu zaměstnancům. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a co se týče hluku před hotelem, ten často bohužel nemůžeme ovlivnit, pokud se nejedná o hluk z parkoviště. Děkujeme za pochopení a budeme rádi, pokud nás navštívíte i v budoucnu. Tým hotelu AGH

Lenka Schneiderova

rodina s malými dětmi, 16.7.2017

Jablonec nad Nisou Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 15.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 25.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.